Üzleti siker – konzultációkAlapvetően a hosszú távú stabilizálást helyezzük előtérbe ezeknél a szolgáltatási csomagoknál. Ez a szolgáltatásunk olyan szintű vállalkozást teremt, ahol Ön, mint cégvezető biztonságosan kiléphet céges kötelezettségeiből úgy, hogy cége továbbra is bevételt generál.

Ez a szolgáltatásunk a cége HOSSZÚTÁVÚ STABILITÁSÁT helyezi előtérbe.

A konzultációk témáinak elemei:

Szervezés Amikor stabilitásra törekszünk, akkor egy olyan cégformára van szükség, amelynek a működése minden körülmények közt megbízhatóan teljesít.
Statisztikai vezetés Egy cég termelési és gazdasági iránymutatóit felhasználó vezetőség, sokkal jobban érzékeli a cég működési állapotait és időben tudja korrigálni a hibákat.
Pénzügyi stabilitás Az okosan átgondolt, szoros pénzügyi kontroll nélkülözhetetlen eleme a hosszútávú stabilitásnak.
Belső céges kommunikáció Hatékony és villámgyors belső munkatársi kommunikációs rendszer már önmagában is képes vállalati növekedést eredményezni. Ezt segíti elő ez a konzultáció.
Munkatársi képzés Egy belső munkatárs képzési rendszerrel elérheti, hogy a beosztottjai valódi csoporttagokká váljanak, amellett, hogy megnövekedett termelést és szakmai értéket hoznak létre.
Céges könyvtár kialakítása Magas szintű céges tudásgyűjteménnyel könnyebben megtalálhatjuk a felmerülő problémákra a megoldást, és gyorsabb működést tesz lehetővé. Egy új munkatárs felkészítése is nagyban lerövidül.

KERESSEN MINKET
MÉG MA!

Szeretné tudni, hogy mi a céges problémáinak alapvető forrása?

KÉSZÍTESSE EL CÉGE “RÖNTGEN-FELVÉTELÉT”!

„Nagyon hasznos volt számomra a motivációs rész, illetve a jutalék/bérköltség árrés tömeg vizsgálatával foglalkozó rész. Az előadó jól felkészült, láthatóan komoly gyakorlattal rendelkező konzulens.”

B.B.
, Mechatronik Kft.

KÉSZÍTESSE EL CÉGE "RÖNTGEN-FELVÉTELÉT"!