Vezetői hatékonyság, céges kommunikációs rendszer Egyszerű, már mától alkalmazható eszközökkel magas szintre lehet emelni Önmagunk és a munkatársaink hatékonyságát is.

A vezetői hatékonyság témájánál súlyos milliók úszhatnak el egy cégben, miközben egyszerű, már mától alkalmazható eszközökkel magas szintre lehet emelni önmagunk és a munkatársaink hatékonyságát.

Sokszor ugyanis a legnagyobb veszteség nem az a pénz, amit nem fizettek ki nekünk határidőre, vagy az, amit egy félresikerült üzletben vesztettünk, hanem az, amit megkereshettük volna, de mégsem tettük, mert nem volt rá elég időnk, vagy kapacitásunk.

  • Mitől érezheti, mint vezető, hogy semmire nincs ideje, miközben tele van a feje elvégzendő feladatokkal?
  • Miért van az, hogy úgy érzi semmit nem végzett el, miközben egész nap dolgozott?
  • Mitől van az, hogy a feladatok csak késve készülnek el?
  • Mi okozza, hogy nem tud aludni, és soha nem érzi, hogy kipihente volna magát… hogy, úgy érzi, már nagyon szabadságra kellene mennie?
  • Miért van az, hogy minden probléma Önnél köt ki és az emberei egyre kevesebb felelősséget vállalnak a saját területeikért?

Ezekre ad választ és orvosolja mindezt Hatékonysági programunk, ahol nemcsak elméletben ismeri meg a válaszokat, hanem a vérévé is válik a vezetői hatékonyság.

A program elején elsajátítja a vezetői hatékonyság eszközeit, majd a legtöbb időt gyakorlati munkára szánjuk, ahol mindezeket bevezetjük a napi vezetői működésbe.

A valóságban kezeljük a fennálló problémákat (időhiány, szétúszó figyelem, feszültség, emberek nem megfelelő kontrollja stb).

A vezető napi feladatait a program során el fogjuk végezni, így sürgős teendői sem kerülnek háttérbe.

A program részeként bevezetésre kerül egy olyan céges kommunikációs rendszer is, ami alapjaiban támogatja a hatékony munkavégzést.

A program általában 2 napot vesz igénybe.

KERESSEN MINKET
MÉG MA!

Szeretné tudni, hogy mi a céges problémáinak alapvető forrása?

KÉSZÍTESSE EL CÉGE “RÖNTGEN-FELVÉTELÉT”!

„Nagyon hasznos volt számomra a motivációs rész, illetve a jutalék/bérköltség árrés tömeg vizsgálatával foglalkozó rész. Az előadó jól felkészült, láthatóan komoly gyakorlattal rendelkező konzulens.”

B.B.
, Mechatronik Kft.

KÉSZÍTESSE EL CÉGE "RÖNTGEN-FELVÉTELÉT"!