Életcél konzultációEgy egyedi módszer segítségével lépésről lépésre feltárjuk az Ön valós motivációját, igazi életcélját. Azt, ami ott lappang Önben, és egy olyan programot dolgozunk ki, amely teljessé teszi az életét.

Ez egy különleges, személyes konzultáció, ami segít megtalálni azt a karrier irányt, amelyben kiaknázhatja mindazt, ami Önben rejlik és ahol nagy eséllyel sikeressé válhat.

Milyen helyzetekben segíthet Önnek az Életcél Konzultáció?

  • Ha még nem sikerült megtalálnia azt a munkát, tevékenységet, karriert, amiben igazán örömét leli, amiben igazán sikeres tud lenni.
  • Ha úgy érzi, hogy többre hivatott annál, amit jelenleg csinál, ugyanakkor nem tudja, merre induljon.
  • Ha nem tudja eldönteni, hogy egy adott tevékenység igazán Önnek való-e, érdemes-e több energiát fektetnie bele?
  • Ha sikeres a munkájában, de ez mégsem tölti el személyes elégedettséggel.

Hogyan működik az Életcél Konzultáció?

A konzultáció négyszemközt történik. 3 részből áll, mindegyik egy meghatározott eredménnyel zárul.

Mindegyik rész addig tart, amíg ezeket el nem éri. A teljes konzultáció időtartama egyénileg változik, de általában 2 napot vesz igénybe.

Az 1. rész végeredménye az, hogy tisztába kerül a saját képességeivel, személyiségével és céljaival és hogy ezek hogyan függenek össze egymással. Világossá válik az Ön számára, hogy mik azok a célok, melyekért leginkább érdemes dolgoznia, amik Önt a leginkább motiválják, melyekben kiteljesítheti képességeit és személyiségét és amelyek felé haladva igazán sikeressé válhat.

A 2. rész végeredménye az, hogy meghatározza a maga számára legmegfelelőbb karrier irányt, amit követni akar az életben, mely teljes összhangban van a képességeivel, személyiségével és céljaival is.

A 3. részben pedig egy tervet fog kidolgozni arra vonatkozóan, hogy hogyan érje el Életcélját.

KERESSEN MINKET
MÉG MA!

Szeretné tudni, hogy mi a céges problémáinak alapvető forrása?

KÉSZÍTESSE EL CÉGE „RÖNTGEN-FELVÉTELÉT”!

„Nagyon hasznos volt számomra a motivációs rész, illetve a jutalék/bérköltség árrés tömeg vizsgálatával foglalkozó rész. Az előadó jól felkészült, láthatóan komoly gyakorlattal rendelkező konzulens.”

B.B.
, Mechatronik Kft.

KÉSZÍTESSE EL CÉGE "RÖNTGEN-FELVÉTELÉT"!