Cég- értékesítésére való felkészítésKészítse fel cégét azon szempontok alapján, amelyeket a potenciális vevő leginkább értékel!

Hogyan növelheti cége piaci értékét?

Egy kiváló gazdasági és életképességi mutatókkal rendelkező cégért a legtöbb esetben harcolnak a komoly érdeklődők, vásárlók.

A gazdasági mutatókon kívül vannak még olyan tényezők is, melyek nagyságrendekkel megnövelhetik cége piaci értékét.

Amikor ezekkel a tényezőkkel tisztában van, és alkalmazásban vannak a cég működését tekintve, akkor jó eséllyel megkaphatja a maximális árat.

Milyen főbb szempontok alapján dönt egy vevő?

  • Legelső fő szempont a pénzügyi, gazdasági mutatók állása.
  • További fő szempontok a céget érintő függőségi állapotok.

Függőség a

  • beszállítóktól
  • alvállalkozóktól
  • kulcsemberektől, vezetőktől, stb.

A szolgáltatás lényege

A szolgáltatás során azon lényeges szempontok alapján világítjuk át a céget, melyek további értéket adhatnak cége végső eladási árának.

Közösen együttműködve megtaláljuk és felszámoljuk azokat a függőségi viszonyokat, amelyek veszélybe sodorhatják az értékesítést, vagy jelentősen csökkenthetik az Ön által megszabott irányárat.

Továbbá kezeljük például a szervezeti felépítésből származó értékcsökkentő tényezőket is. A szolgáltatás ideje cégmérettől függően változó, megállapodás szerinti.

KERESSEN MINKET
MÉG MA!

Szeretné tudni, hogy mi a céges problémáinak alapvető forrása?

KÉSZÍTESSE EL CÉGE “RÖNTGEN-FELVÉTELÉT”!

„Nagyon hasznos volt számomra a motivációs rész, illetve a jutalék/bérköltség árrés tömeg vizsgálatával foglalkozó rész. Az előadó jól felkészült, láthatóan komoly gyakorlattal rendelkező konzulens.”

B.B.
, Mechatronik Kft.

KÉSZÍTESSE EL CÉGE "RÖNTGEN-FELVÉTELÉT"!