tel:
+36-30-436-3690
e-mail:    info@potencsikszilard.hu

Vezetői hatékonyság, céges kommunikációs rendszer

 
 
A vezetői hatékonyság témájánál súlyos milliók úszhatnak el egy cégben, miközben egyszerű, már mától alkalmazható eszközökkel magas szintre lehet emelni önmagunk és a munkatársaink hatékonyságát. Sokszor ugyanis a legnagyobb veszteség nem az a pénz, amit nem fizettek ki nekünk határidőre, vagy az, amit egy félresikerült üzletben vesztettünk, hanem az, amit megkereshettük volna, de mégsem tettük, mert nem volt rá elég időnk, vagy kapacitásunk.


-    Mitől érezheti, mint vezető, hogy semmire nincs ideje,
     miközben tele van a feje elvégzendő feladatokkal?

-    Miért van az, hogy úgy érzi semmit nem végzett el,
     miközben egész nap dolgozott
?

-    Mitől van az, hogy a feladatok csak késve készülnek el?

-    Mi okozza, hogy nem tud aludni, és soha nem érzi,
     hogy kipihente volna magát… hogy,
     úgy érzi,
már nagyon szabadságra kellene mennie?

-    Miért van az, hogy minden probléma Önnél köt ki és
    az emberei egyre kevesebb felelősséget vállalnak a saját területeikért
?

Ezekre ad választ és orvosolja mindezt Hatékonysági programunk, ahol nemcsak elméletben ismeri meg a válaszokat, hanem a vérévé is válik a vezetői hatékonyság.


A program elején elsajátítja a vezetői hatékonyság eszközeit, majd a legtöbb időt gyakorlati munkára szánjuk, ahol mindezeket bevezetjük a napi vezetői működésbe.

A valóságban kezeljük a fennálló problémákat (időhiány, szétúszó figyelem, feszültség, emberek nem megfelelő kontrollja stb).A vezető napi feladatait a program során el fogjuk végezni, így sürgős teendői sem kerülnek háttérbe.

A program részeként bevezetésre kerül egy olyan céges kommunikációs rendszer is, ami alapjaiban támogatja a hatékony munkavégzést.


A program általában 2 napot vesz igénybe.
Oldaltérkép